Indien u het voertuig wilt afsluiten terwijl er bijvoorbeeld personen of huisdieren in het voertuig achterblijven, kunt u de radar sensor tijdelijk deactiveren om ongewenst ‘afgaan’ van alarmsysteem te voorkomen.

Bij het deactiveren van de radarsensor wordt het voertuig wel beschermd tegen het ongewenst openen van portieren, motorkap of de kofferbak, ook is het starten van de auto niet mogelijk.

• druk binnen 5 seconden na het uitschakelen van het contact op de knop op het codepaneel van de LED

• hou de knop ingedrukt totdat de LED knippert:

- 1 keer knipperen: de ultrasoon sensoren zijn uitgeschakeld

- 2 keer knipperen: de radar sensor inclusief de hellingshoek sensor is uitgeschakeld. (hellingshoek sensor dient uitgeschakeld te worden tijdens vervoer over water bij ingeschakeld alarm)

Opmerking: Zodra de auto opnieuw wordt ontgrendeld via de originele afstandbediening, zullen de tijdelijk uitgeschakelde functies weer actief zijn.